Woonproject De Nieuwe Wereld

Lanceringskorting!

Woonproject De Nieuwe Wereld te Moeskroen

Woonproject De Nieuwe Wereld is een nieuw project op een rustige locatie in de charmante stad Moeskroen en dicht bij tal van voorzieningen. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal binnen handbereik.


Dit nieuwbouwproject bestaat uit 17 halfopen en gesloten woningen, die interessant zijn gelegen vlakbij de E17 en E403. Dit op respectievelijk 10 minuten rijden van Kortrijk en 20 minuten van Rijsel. Elk van deze moderne woningen is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Ze zijn daarnaast voorzien van zonnepanelen en een warmtepomp, waardoor je niet alleen bijdraagt aan het milieu, maar ook bespaart op je energierekening.

youtube-video-thumbnail

Wooneenheden (Fase 1)

Het project is gelegen langs de Nieuwe Wereldstraat, op een rustige locatie weg van de drukte van de stad, maar toch dicht bij alle voorzieningen en interessant gelegen vlakbij de E17 en E403. Winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer zijn daarnaast allemaal binnen handbereik. Elke woning beschikt over 3 kamers, een privétuin, zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming op beide verdiepingen.

Interieur_moeskroen

Halfopen woningen

  • moderne woning met 3 kamers
  • gebouwd met oog voor kwaliteit
  • rustige locatie met privétuin
  • dichtbij alle voorzieningen

Vanaf 297.000 EUR *

* = 10% korting op de eerste 4 verkochte woningen

Moeskroen_8

Gesloten woningen

  • moderne woning met 3 kamers
  • gebouwd met oog voor kwaliteit
  • rustige locatie met privétuin
  • dichtbij alle voorzieningen

Vanaf 288.000 EUR *

* = 10% korting op de eerste 4 verkochte woningen

Het huis van je dromen

Het interieur (badkamer, keuken etc.) wordt ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen op basis van jouw wensen. Onze woningen zijn daarnaast gebouwd met oog voor detail en kwaliteit. We hebben ervoor gezorgd dat elke woning ruim is opgezet. Zo kan je genieten van een comfortabele levensstijl in een rustige omgeving.

De geafficheerde prijs is excl. kosten. De woning wordt verkocht onder het 21% btw-stelsel op de constructie en 12,50% registratie op het grondaandeel.

Download de brochure

Naam(Vereist)

Ablimmo

Gentsesteenweg 150 bus 1.2
9300 Aalst

Gentsesteenweg 122/0101
1730 Asse

Tel: 053 / 39 81 85
E-mail: info@ablimmo.be
BTW: BE 0678.542.417

Get in touch

Scroll naar boven