Investeren in vastgoed met een optimaal rendement

Het geld op je spaarrekening brengt waarschijnlijk al een tijdje niet veel meer op. Daarom is investeren in vastgoed een goed alternatief. Het is een verstandige en veilige manier om het geld dat je gespaard hebt te laten renderen. Zo creëer je niet alleen een maandelijkse opbrengst, maar ook op lange termijn kan je genieten van de meerwaarde van het onroerend goed. Fiscale voordelen, de stijgende waarde van het vastgoed en de huuropbrengsten zorgen zo voor een optimaal rendement. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst!

Voordelen van investeren in onroerend goed

Een belangrijk voordeel ten opzichte van sparen of beleggen in aandelen is dat vastgoed minder gevoelig is voor inflatie. Stijgen de prijzen? Dan stijgen de huurprijzen en de waarde van je vastgoed mee. Je vastgoedinvesteringen behouden dus hun waarde. Ook wordt investeren in vastgoed gezien als een goede uitbreiding voor het spreiden van de risico’s. Wanneer je al belegt in aandelen, kan een vastgoedinvestering je vermogen beschermen tegen een daling van de beurs. De huurinkomsten geven bovendien meer financiële zekerheid in vergelijking met opbrengsten uit aandelen.

Nieuwbouw vastgoed zorgt voor meer rendement

Wanneer je van plan bent om te investeren in vastgoed is nieuwbouw zeker aan te raden. Het rendement overtuigt telkens opnieuw.

BePresent_Ninove_Cam01_4k
BePresent_Oliemolen_INT_02_Final_20201130

Je hoeft als investeerder namelijk geen grote renovaties te verwachten en te bekostigen. Door te investeren in nieuwbouw vermijd je deze kosten. Daarnaast gaat het verhuren vlotter en levert het interessantere huuropbrengsten op. Bij een eventuele verkoop van het vastgoed zal je daarnaast een veel betere prijs krijgen voor het nog relatief nieuwe pand. Zo beleg je niet alleen in een duurzaam én kwalitatief afgewerkt pand, maar garanderen wij ook een optimaal rendement.

Meer informatie over investeren in vastgoed

Heb je vragen omtrent de mogelijkheid om in vastgoed te investeren? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij bekijken samen met jou wat jouw investering in jouw specifieke situatie kan opbrengen.

Wil jij op de hoogte blijven van onze allernieuwste projecten?

Laat dan je naam en e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van updates van onze bestaande projecten en alle nieuwe projecten.

Wil jij op de hoogte blijven van onze allernieuwste projecten?

Laat dan je naam en e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte van updates van onze bestaande projecten en alle nieuwe projecten.

Nieuwsbrief

Naam(Vereist)

Ablimmo

Gentsesteenweg 150 bus 1.2
9300 Aalst

Gentsesteenweg 122/0101
1730 Asse

Tel: 0476 / 49 90 80
E-mail: info@ablimmo.be
BTW: BE 0678.542.417

Get in touch

Scroll naar boven