Residentie Krielhoek

Residentie Krielhoek te Burst

Op zoek naar een nieuwbouwappartement dat goed bereikbaar is, maar toch landelijk gelegen? Residentie Krielhoek biedt het allemaal.

 

Het biedt 7 hedendaagse appartementen met ondergrondse parking. Deze energiezuinige appartementen zijn rustig doch zeer gunstig gelegen: vlakbij het station van Burst en op 5 minuten van het op- en afrittencomplex van de E40.

 

De residentie bestaat uit instapklare appartementen met één en twee slaapkamers. De appartementen zijn allen voorzien van lichtrijke leefruimtes, vloerverwarming, zonnepanelen en mooie grote tuinen en terrassen. Zo wordt het zowel binnen als buiten heerlijk vertoeven.

Wooneenheden

Nieuwbouwproject KRIELHOEK te Burst biedt 7 hedendaagse appartementen met ondergrondse parking. Het bestaat uit instapklare appartementen met één en twee slaapkamers. De appartementen zijn allen voorzien van lichtrijke leefruimtes, vloerverwarming, zonnepanelen en mooie grote tuinen en terrassen.

Laatste_appartement_fin

Appartement gelijkvloers

  • zeer gunstig gelegen
  • met tuin
  • vloerverwarming
  • zonnepanelen

Een droomstek volgens jouw persoonlijke behoeften en stijl

Buitenaf liggen de contouren van de appartementen vast, maar de binnenruimtes kan je volledig naar jouw smaak laten afwerken. Zo kan je er jouw droomstekje van maken en voel je je ongetwijfeld snel thuis.

Deze appartementen lenen zich ook perfect als opbrengsteigendom.

De geafficheerde prijs is excl. kosten. De appartementen worden verkocht onder het 21% BTW-stelsel op de constructie en 12% registratie op het grondaandeel.

Ablimmo

Gentsesteenweg 150 bus 1.2
9300 Aalst

Gentsesteenweg 122/0101
1730 Asse

Tel: 0476 / 49 90 80
E-mail: info@ablimmo.be
BTW: BE 0678.542.417

Get in touch

Scroll naar boven