Residentie André

Verkocht

Residentie André te Lede

Residentie André is een uniek nieuw woonproject in het hartje van Lede, gerealiseerd door een samenwerking tussen ABLIMMO en RE-BRANT!

 

Met 6 klassevolle nieuwbouwappartementen biedt dit project een prachtige opportuniteit aan. Enerzijds om rustig, ruim en lichtrijk te wonen en anderzijds om het centrum met alle winkels, banken en scholen vlot te bereiken op wandelafstand. Daarnaast is de residentie Bijna Energie Neutraal! Zo investeer je in energiezuinig en duurzaam wonen.

LOGO-BEN-WONING

Wooneenheden

Alle appartementen beschikken over een volledig geïnstalleerde keuken, een lichtrijke woonkamer, een apart toilet, 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche én bad en een geriefelijke berging. De appartementen op het verdiep zijn voorzien van zeer ruime terrassen. Het gelijkvloers appartement geniet ook van een zonnige tuin. Verder is de residentie voorzien van warmtepompen, zonnepanelen en vloerverwarming! 

Jouw droomstekje

Het volledige interieur wordt ingericht en afgewerkt met hoogwaardige materialen en volgens jouw persoonlijke behoeften en stijl. Zo kan je er jouw eigen droomstekje van maken waar het heerlijk vertoeven wordt.

Kortom, ideaal voor wie minder onderhoud wenst, maar toch niet wil inboeten op ruimte en comfort! Verder is de residentie Bijna Energie Neutraal! Dit scheelt aanzienlijk op je energierekening en spaart het milieu.

Ablimmo

Gentsesteenweg 150 bus 1.2
9300 Aalst

Gentsesteenweg 122/0101
1730 Asse

Tel: 0476 / 49 90 80
E-mail: info@ablimmo.be
BTW: BE 0678.542.417

Get in touch

Scroll naar boven